Святкування Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги!

Дата: 14.05.2018 15:01
Кількість переглядів: 865

Фото без опису

 

День Перемоги - свято і світле, і сумне одночасно.

У вогнище війни було втягнуто 67 держав, 80 % населення земної кулі. Вона пронеслася над величезними територіями Європи, Азії й Африки, охопила простори всіх океанів. У цій війні загинуло близько 60 млн осіб, не говорячи вже про поранених і тих, хто  пропав безвісти. Лихо й страждання, які пережили люди, незмірні. Війна нагадує про себе тисячами обелісків і братських могил. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні. Скільки життів забрала та страшна війна! Скільки доль зруйнувала вона! Нема жодної сім’ї в Україні, якої не торкалась війна своїм чорним крилом.

На території Шпиківської селищної ОТГ були проведені урочистості присвячені Дню пам’яті та примирення і 73 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

8 травня о 22:45 було проведено Загальноукраїнську акцію "Перша хвилина миру" до Дня пам’яті та примирення. 9 травня було організовано урочистий мітинг присвячений Дню пам’яті та примиренню і 73 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, покладання квітів та вінків до пам’ятного знаку «Героям Небесної сотні», пам’ятників “Воїнам визволителям”, “Загиблим воїнам односельчанам”,“Воїну — Визволителю” та “ Воїну -односельчанину”, проведено святковий концерт “ВОНИ ЗАПОВІЛИ НАМ ЖИТИ”.  Під час концертної програми з вітальними словами до присутніх на святі звернулися селищний голова Крисько М.М. та депутат Вінницької обласної ради Хребтій Я.В.. Після урочистостей всі гості свята частувалися військовою кашею та рибною юшкою, а дітей пригощали різними смаколиками та морозивом.

Фото без опису          Фото без опису

Фото без опису         Фото без опису

 

Більше фото за посиланням https://shpykivska-gromada.gov.ua/album/2276/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь