Пошук

Шпиківська селищна об’єднана територіальна громада активно проводить роботи з благоустрою нашої громади!

Дата: 10.08.2018 11:02
Кількість переглядів: 1387

Шпиківська селищна об’єднана територіальна громада активно проводить роботи з благоустрою нашої громади!


 

На території нашої громади безперервно ведеться робота для покращення місцевої інфраструктури, яка знаходиться в комунальній власності. По Вулиці Медичній та пров. Медичному завершились роботи по капітальному ремонту дорожнього покриття завдяки наполегливій та сумлінній роботі селищного голови Крисько М.М. та по співфінансуванню з обласним бюджетом. На цій ділянці підрядники спланували старе дорожнє покриття та влаштували біло - щебеневу основу. Загалом було відремонтовано 3110 кв. м по вулиці Медичній та пров. Медичному.

 

  

Також завершена ділянка тротуару по вул. Незалежності, від вул. Жарчинського до вул. Поштової. Дана частина тротуару давно потребувала капітального ремонту так як пролягає по центральному шляху селища та знаходилась в жахливому стані. Завдяки професійній роботі спеціалістів-дорожників та Шпиківської селищної ради прокладено 410 м тротуару. Новий тротуар підніме рівень комфорту та підвищить зручність та безпеку пересування селищем, покращить імідж нашої громади. Тепер мешканці мають можливість зручно, безпечно та безперешкодно пересуватись селищем. Однак варто зазначити, що дані роботи для ремонту тротуарів продовжується і далі. Планується прокласти тротуар по вул. Стоянське шосе, яка ще не має його взагалі та продовжити прокладання тротуару по вул. Незалежності, від вул. Поштової до вул. Миру.

  

Розпочали капітальний ремонт даху будинку культури в смт. Шпикові. Виготовили технічну документацію по Шпиківчанському сільському клубі та Торківському будинку культури.

 

Облаштували 2 дитячих майданчики в Шпикові і Торкові. Відтепер діти нашої громади мають місце, де з користю та задоволенням можуть проводити своє дозвілля. Шпиківська ОТГ має на меті створити якісну інфраструктуру та відповідні умови для забезпечення потреб наймолодших жителів громади.

 

 

Проводиться благоустрій центрального парку селища: побудовано з бруківки алейки, відремонтовано літню сцену. Це лише початок запланованих робіт, однак на даний момент результати досягнутої роботи перевершили всі наші сподівання.

 

Шпиківською селищною радою на конкурс п’ятнадцятого обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад у 2018 році було подано п’ять проектів, три із яких стали переможцями, а саме:

1. “За чисте довкілля” (придбання контейнерів для роздільного збору твердих побутових відходів на території Шпиківської селищної об’єднаної територіальної громади).

2. Створення реабілітаційного кабінету “Здорова сім’я” на базі Шпиківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини”

3. Придбання та встановлення спортивно — ігрового майданчика в рамках проекту: “Нова українська школа” на базі Шпиківської загальноосвітньої школи Дані проекти плануємо реалізувати до жовтня місяця цього року.

Розпочались роботи з реконструкції поліклініки під дитячий садок в смт. Шпикові, їх плануємо проводити за рахунок субвенції на розвиток інфраструктури громади.



Освіта та медицина.


По реформі Нова українська школа, закуплено 55 комплектів столів для вихованців 1 класів для Шпиківської і Торковської ЗШ, замовлено дидактичні матеріали.
З 01.06.створено Комунальне некомерційне підприємство '' Шпиківський центр первинної медико-санітарної допомоги'' Шпиківської селищної ради, на який виділено 350 000 з місцевого бюджету, на закупівлю комп'ютерів, принтерів, програми та інші потреби центру. На сьогодні документи на отримання ліцензії знаходяться в Міністерстві охорони здоров'я України.

 

Соціальний захист


01.07.2018 року створено Комунальну установу ''Центр надання соціальних послуг'' на обслуговуванні, якого знаходиться 54 одиноких людей похилого віку. Одна із головних цілей роботи – забезпечити допомогу людям похилого віку, інвалідам у підтримці звичних обов’язків, функцій видів діяльності та стосунків з оточуючими людьми, вчасне виявлення забезпечення та надання соціальних послуг громадянам, які знаходяться в складних життєвих обставинах та потребують допомоги, на основі індивідуального та комплексного підходів до кожного підопічного, забезпечення якісного надання соціальних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь