Всеукраїнський проект неформальної освіти “Відкривай Україну” стартував!

Дата: 10.02.2020 08:21
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

Найактивніше реєструються для участі в новому етапі проекту школярі з Донецької, Вінницької, Київської та Дніпропетровської областей України. За декілька днів кількість учасників збільшилася на півтори тисячі. А ти в команді?

Умови й правила проекту знайдеш тут: https://www.vidkruvai.com.ua/about

Устигни зареєструватися для участі до 20 лютого.

Далі – ШВИДКИЙ СТАРТ. План такий: формуєте команду з учнів  7-11 класів, обираєте ментора з учителів школи, досліджуєте, яка є проблема в школі або в місті (селі, селищі, районі, громаді), генеруєте ідею проекту, визначаєте, як його реалізувати та, звісно, беретесь за справу!

Часу не гайте: півфінал у червні. У всіх обласних центрах пройде ОСВІТНІЙ ХАЙП, і на фестивалі освітніх інновацій буде визначений переможець від області (призи вже очікують:)

І нарешті фінал – ІДЕНТИФІКАЦІЯ – грандіозна подія в Києві, із тематичними локаціями, різноманітними тренінгами, активним спілкуванням із громадськими діячами та успішними бізнесменами. Відомі українські співаки й артисти готують сюрпризи для великого гала-концерту, а репортери очікують на інтерв’ю та фото з командами.  

А переможці вирушать у закордонну освітню подорож, будуть спілкуватися з однолітками, обмінюватися практиками позитивних змін та досвідом реалізації власних успішних проектів.

Не забудь зареєструватися, розкажи про освітній проект «Відкривай Україну» друзям і знайомим, долучись до команди своєї школи. 

Учімося разом змінювати на краще себе, своє життя та життя навколо!


Освітній проект «Відкривай Україну»

vu.zkvu@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь