Призупинення освітнього процесу

Дата: 12.03.2020 07:25
Кількість переглядів: 574

 

Фото без опису

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 року № 1/9-154, наказу Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА №127 від 12.03.2020 року “Про призупинення освітнього процесу в закладах освіти області”, протоколу № 3 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Шпиківської селищної об’єднаної територіальної громади від 12.03.2020 року, з 12 березня по 3 квітня 2020 року запроваджено карантин для усіх типів закладів освіти Шпиківської ОТГ! Терміни карантину можуть змінитись в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні.

Карантин передбачає заборону відвідування закладів освіти здобувачами та  проведення всіх масових заходів, в яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь