Уряд скасував пробне ЗНО-2020

Дата: 13.06.2020 12:21
Кількість переглядів: 750

Фото без опису 

Уряд скасував проведення пробного ЗНО під час карантину. Перше тестування мало відбутися 15 червня.

Про це йдеться в Постанові від 12 червня 2020 р. №480.

Зокрема, цей документ вніс зміни у Постанову Кабміну від 20 травня 2020 р. №392 “Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів”:

На період дії карантину (до 22 червня, – ред.) забороняється:

відвідування закладів освіти її здобувачами, крім участі у [слово “пробному” виключили] зовнішньому незалежному оцінюванні, державній підсумковій атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, вступних випробуваннях, єдиному вступному іспиті з іноземної мови, єдиному фаховому вступному випробуванні, атестації у формі тестових екзаменів ліцензійних інтегрованих іспитів “КРОК”, а також здійснення підтвердження кваліфікації моряків, проведення підготовки моряків, членів екіпажів торговельних суден, у тому числі тих, що здійснюють плавання внутрішніми водними шляхами України, та проведення підготовки судноводіїв малих/маломірних суден”.

Заступниця директора Українського центру якості освіти Тетяна Вакуленко в коментарі в Фейсбуці написала, що центр, який відповідає за проведення ЗНО, дізався про це рішення із соціальних мереж.

Це не МОН чи УЦОЯО забороняє відвідування закладів освіти учасникам під час пробного ЗНО, а рішення Кабінету Міністрів України. Воно з’явилося пізно ввечері, ми про нього дізналися із соціальних мереж і одразу взялись за роботу – шукаємо можливості зробити дистанційну процедуру, вирішуємо питання про учасників, які усе ж прийдуть на ПТ, вивчаємо можливість перенесення тестувань“, – написала вона.

 

Інформація з сайту https://nus.org.ua/news/uryad-skasuvav-probne-zno-2020/ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь