ШАНОВНІ РЯТІВНИКИ

Дата: 17.09.2020 11:37
Кількість переглядів: 496

Фото без опису

ШАНОВНІ РЯТІВНИКИ

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

День рятівника – свято мужніх, сильних та відважних людей, безстрашних героїв, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився в біді.

У житті ви обрали одну з найблагородніших професій – захищати й рятувати людей, матеріальні цінності, природні багатства від проявів стихії і техногенних катастроф.

«Запобігти! Врятувати! Допомогти!» – ці слова є девізом вашої служби, який засвідчує гуманність та жертовність вашої професії. Тож нехай ваша відданість справі, готовність захищати національні багатства, і насамперед здоров’я і життя людей, ніколи не вичерпуються і надихають вас на нові досягнення.

Впевнений, що ваш високий професіоналізм, здатність приймати відповідальні рішення, надзвичайна людяність, помножені на знання і досвід, будуть і надалі спрямовані на достойне виконання завдань в ім’я зміцнення Української держави.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, здійснення мрій та бажань і якомога менше тривожних викликів. Хай мир і злагода панують у ваших родинах!

З повагою Шпиківський

селищний голова М.М. Крисько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь