У Шпиківській громаді з’явиться Молодіжна рада

Дата: 09.10.2020 11:23
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

 

Молоді, активні та амбітні жителі Шпиківської ОТГ запрошуємо Вас взяти участь у створені Молодіжної ради, метою якої буде створення комфортнішої та привабливішої для життя громади. Ідея створити Молодіжну раду в Шпиківській ОТГ належить селищному голові Миколі Криську. Як він сам пояснює свою ініціативу, молодь іноді пропонує такі рішення проблем, які більш старше покоління просто не помічало за своїми поточними справами. Громада повинна не тільки бути спроможною, а й постійно розвиватися, долучаючи до процесів розвитку молодь. Адже діти, юнаки й дівчата — це наше майбутнє, тому ми повинні все робити, щоб вони жили краще ніж ми. А для того, щоб молодь активніше брала участь у житті нашої громади, ми повинні надавати їй можливість сказати своє слово в управлінні громадою.

Увійти до складу Молодіжної ради може молода людина віком від 14 до 35 років, що постійно проживає на території громади та має бажання бути її членом, а також представники громадських організацій, підприємств, установ, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку на території Шпиківської ОТГ; представники закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським врядуванням кожного закладу освіти; жителі Шпиківської ОТГ.

Метою створення Молодіжної ради є бажання молоді заявити про себе на повну силу, щоб вони могли висловити свою думку щодо розвитку молодіжної політики, що їм цікаво, чого вони хочуть, щоб не просто слухали, що їм кажуть зробити, а самі організовувалися між собою, хочеться спонукати молодь до соціальної відповідальності.

Маємо надію на подальшу тісну співпрацю з усіма небайдужими до розвитку громади людьми та організаціями. Ми — молоді, активні, розумні, амбітні та готові змінити на краще нашу громаду- запрошуємо до своєї команди всіх небайдужих і готових наполегливо працювати, аби написати свою історію успішної громади разом.

Для щоб приєднатися до команди необхідно подати анкету кандидата та подати її до Шпиківської селищної ради.

 

Зразок анкети https://rada.info/upload/users_files/04326261/1f1204744b776b332ae5c5d1d7636b5b.docx

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь