День пам'яті жертв Голодомору

Дата: 27.11.2020 15:55
Кількість переглядів: 473

27 листопада 2020 року в смт Шпиків біля Пам’ятного хреста, присвяченого жертвам Голодомору, за участі селищного голови Кривоцюка М.М. відбувся мітинг-реквієм «Вогонь скорботи в серці навіки!».
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто став жертвами небаченого в історії людства голодомору. Ми мусимо пам’ятати про кожного, кого тогочасний режим змусив страждати і гинути страшною голодною смертю, не дав розквітнути новим паросткам життя, аби цей гіркий досвід минулого ніколи не повторився.
Україна і досі змиває кров невинних жертв. Дуже багато лиха довелося витерпіти нашому народу, тому нам потрібно сьогодні так жити, щоб смерть наших людей була виправдана щасливою і вільною долею нашого народу в незалежній державі.
Наприкінці мітингу-реквієму учасників заходу закликали приєднатися до щорічної всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті у своєму вікні» та у пам’ять про жертв голодоморів 28 листопада о 16-00 годині запалити свічку і поставити її на своє вікно – нехай увесь світ знає: ми пам’ятаємо! Ми – сильні!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь