Пошук

Вшанування учасників бойових дій на території інших держав 2021

Дата: 15.02.2021 21:00
Кількість переглядів: 1500

15 лютого 2021 року минає 32 роки з дня виведення військ з Афганістану. Війна тривала майже 10 років. У ній брали участь більш ніж 160 тисяч українських військовослужбовців, понад 3000 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4000 отримали інвалідність. За кожним воїном-афганцем – свій життєвий подвиг, своя доля. Хтось повернувся цілий і неушкоджений, а хтось – скалічений. Виконували свій інтернаціональний обов язок і наші земляки.

В Шпиківській селищній раді відбулися урочистості, у яких взяли участь керівники територіальної громади, воїни – афганці, учасники бойових дій .Звертаючись до ветеранів Афганістану з вітальною промовою,селищний голова Кривоцюк Микола Миколайович засвідчив безмежну шану і глибоку повагу усім мужнім і героїчним співвітчизникам, яким довелося нести нелегку військову службу в гарячих точках світу.

Давайте ж і ми з вами будемо пам`ятати усіх загиблих і виявлятимемо розуміння до ветеранів – тих, хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі: у спогадах, у снах, у думках. Вони цього заслуговують.

Низький уклін Вам, миротворці. Хай затишок, добро, і шана оточують вас скрізь. Честь і слава Вам, шановні ветерани Афганістану!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь