Вшанування учасників бойових дій на території інших держав 2021

Дата: 15.02.2021 21:00
Кількість переглядів: 1519

15 лютого 2021 року минає 32 роки з дня виведення військ з Афганістану. Війна тривала майже 10 років. У ній брали участь більш ніж 160 тисяч українських військовослужбовців, понад 3000 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4000 отримали інвалідність. За кожним воїном-афганцем – свій життєвий подвиг, своя доля. Хтось повернувся цілий і неушкоджений, а хтось – скалічений. Виконували свій інтернаціональний обов язок і наші земляки.

В Шпиківській селищній раді відбулися урочистості, у яких взяли участь керівники територіальної громади, воїни – афганці, учасники бойових дій .Звертаючись до ветеранів Афганістану з вітальною промовою,селищний голова Кривоцюк Микола Миколайович засвідчив безмежну шану і глибоку повагу усім мужнім і героїчним співвітчизникам, яким довелося нести нелегку військову службу в гарячих точках світу.

Давайте ж і ми з вами будемо пам`ятати усіх загиблих і виявлятимемо розуміння до ветеранів – тих, хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі: у спогадах, у снах, у думках. Вони цього заслуговують.

Низький уклін Вам, миротворці. Хай затишок, добро, і шана оточують вас скрізь. Честь і слава Вам, шановні ветерани Афганістану!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь