Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ПЕРЕДАЧІ НЕРУХОМОГО МАЙНА КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ В ОРЕНДУ ТА ВКЛЮЧЕННЯ ЙОГО ДО ПЕРЕЛІКУ ОБЄКТІВ ОРЕНДИ ДРУГОГО ТИПУ

Дата: 05.05.2021 10:25
Кількість переглядів: 690

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

ПРО НАМІР ПЕРЕДАЧІ НЕРУХОМОГО МАЙНА

КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ В ОРЕНДУ

ТА ВКЛЮЧЕННЯ ЙОГО ДО ПЕРЕЛІКУ ОБЄКТІВ ОРЕНДИ

ДРУГОГО ТИПУ

 

Шпиківською селищною радою прийнято рішення № 433 від 27.04.2021 р. щодо включення до Переліку другого типу нерухомого комунального майна, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду без проведення аукціону за заявою потенційного орендаря, (Перелік другого типу), об’єкт оренди – частина нежитлової будівлі (частина першого поверху площею 139,8 кв.м, частина другого поверху площею 149,1 кв.м.) загальною площею 288,9 кв.м, розташованого за адресою: смт. Шпиків, вулиця Ліпіна, будинок 3, що обліковується на балансі Шпиківської селищної ради.

Інформація про об’єкт оренди:

Тип переліку – Другий тип Переліку.

Залишкова балансова вартість – 0 грн; (відповідно до ст. 8 ЗУ «Про оренду державного та комунального майна» на даний час проводяться дії, щодо здійснення переоцінки об’єкта).

Первісна балансова вартість – 51943 грн.

Тип об’єкта – частина нежитлової будівлі.

Пропонований строк оренди – 20 років.

Посилання на пункт Методики розрахунку орендної плати, яким встановлена орендна ставка для запропонованого цільового призначення – пункт 24 (орендна ставка – 7%) відповідно до Методики розрахунку орендної плати за майно, що знаходиться в комунальній власності Шпиківської селищної об’єднаної територіальної громади та пропорції її розподілу затвердженої рішенням 4 позачергової сесії Шпиківської селищної ради 7 скликання від 25.05.2017 року № 75.

Фотографічне зображення майна – (див в додатку).

Місцезнаходження об’єкта – смт. Шпиків Тульчинського району Вінницької області вул. Ліпіна, 3.

Загальна і корисна площа – частина 1 поверху: загальна площа – 139,8 кв.м., в тому числі: основна площа – 97,9 кв.м. допоміжна площа – 41,9 кв.м.; частина 2 поверху: загальна площа – 149,1 кв.м., в тому числі: основна площа – 116,6 кв.м., допоміжна площа – 32,5 кв.м.

Характеристика об’єкта оренди – частина нежитлової будівлі за адресою: смт. Шпиків Тульчинського району Вінницької області вул. Ліпіна, 3. Частина першого поверху: 7 приміщень, 3 коридори, 1 сходова клітка, 1 тамбур. Частина другого поверху: 7 приміщень, 1 коридор, 1 сходова клітка, до 2007 року в даній частині нежитлової будівлі функціонувала Шпиківська селищна рада, останніх 14 років даний об’єкт оренди не використовується.

Відповідно до рішення 7 сесії (2 пленарного засідання) Шпиківської селищної ради 8 скликання «Про намір передачі об’єкту нерухомого майна комунальної власності в оренду та включення його до Переліку об’єктів оренди другого типу» № 433, частину нежитлової будівлі (частина першого поверху площею 139,8 кв.м, частина другого поверху площею 149,1 кв.м.) загальною площею 288,9 кв.м, розташованої за адресою: смт. Шпиків, вулиця Ліпіна, будинок 3, включено до Переліку об’єктів оренди другого типу.

Технічний стан об’єкта, інформація про потужність електромережі і забезпечення об’єкта комунікаціями – об’єкт потребує капітального ремонту, підключено до електромережі 220 V, комунікації відсутні.

Поверхневий план об’єкта – (див додаток).

Інформація про те, що об’єктом оренди є пам’ятка культурної спадщини – об’єкт не є пам’яткою культурної спадщини.

Інформація про стан реєстрації права власності територіальної громади на об’єкт оренди відповідно до ЗУ «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» - Свідоцтво про право власності на нерухоме майно видане виконавчим комітетом Шпиківської селищної ради 02.04.2008 р. Серія САВ № 975496. Реєстраційний номер: 22752863.

Інформація про цільове призначення об’єкта оренди - для забезпечення проведення релігійних обрядів та церемоній.

Інформація про наявність окремих особових рахунків на об’єкт оренди, відкритих постачальниками комунальних послуг – відкрито рахунок на оплату комунальних послуг (електроенергія).

Порядок участі орендаря у компенсації витрат на оплату комунальних послуг – орендар зобов’язаний щомісячно компенсувати орендодавцю витрати за електроенергію згідно поданих рахунків.

Частина 1 поверху : загальна площа - 139,8 кв.м.

 

 

Частина 2 поверху : загальна площа - 149,1 кв.м.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь