Велике будівництво .

Дата: 30.07.2021 14:17
Кількість переглядів: 396

Дорога, що з’єднає столиці двох країни, в активній фазі ремонтних робіт на території Вінниччини.

  Ірина Борзова Народний депутат України  повідомила ,що на маршруті Київ – Кишинів, який створюється за програмою «Велике будівництво», 17 кілометрів дороги вже з фінішним шаром покриття.
«У Вінницькій області дорожники цілодобово влаштовують покриття на трасі Р-08 Немирів – Ямпіль, яка є основною складовою нового шляху між столицями України та Республіки Молдова», - повідомила вона.
 Ірина Борзова зазначила, що на дорозі Немирів – Ямпіль цілодобово працюють 300 спецмашин та 350 дорожників. Наразі триває ремонт п'яти з восьми мостів, які підлягають оновленню на цій трасі.
 Їхні результати на сьогодні:
- фрезерування зношеного асфальтобетону на 112,4 км;
- укріплення основи методом регенерації на 90,3 км;
- влаштування вирівнюючих шарів покриття на 85,1 км;
- влаштування верхнього шару ЩМА на протяжності 17 км.
Мешканець Вінниці Андрій із родиною часто їздить до батьків у Молдову. «Нова дорога значно скоротить для мене час доїзду до Кишенева, де живуть мої батьки. Я вже з нетерпінням очікую відкриття цієї траси та мосту. Це можливість ще частіше навідувати рідних», - говорить він.

 Нагадаємо, цього року за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та Президентки Молдови Майї Санду триває робота над створенням нового маршруту Київ – Кишинів з мостовим переходом через річку Дністер. За програмою «Велике будівництво» буде відновлено 116,2 км дороги Р-08 Немирів – Ямпіль. Також маршрут включає 13,6 км автошляху М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський.  
Маршрут проходитиме через Київську, Житомирську та Вінницьку області й стане оптимальним для подорожі до Молдови в обхід невизнаної Придністровської республіки.
#ВеликеБудівництво
#ТульчинськаРДА

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь