Operafest Tulchyn

Дата: 05.08.2021 19:30
Кількість переглядів: 360

Друзі, ми оголошуємо ВСІХ учасників вікторини переможцями і продовжуємо нашу оперну вікторину для дорослих і дітей за проханнями вінниччан до 10 серпня!

 

Починаючи із 10 липня кожен мав можливість виграти особисті запрошення на Operafest Tulchyn, відповівши на кілька простих запитань. Ми вдячні усім за активну увагу та участь у нашій ініціативі. На цей момент ми вже маємо 547 учасників дитячої вікторини та 1180 дорослих з усіх громад Вінниччині. Ми прийняли рішення визнати всіх переможцям та надати запрошення та гарантовані місця на Операфест! 

 

Переможці дитячої вікторини отримають від нас подарунки та запрошення на 2 осіб кожен, адже дітей будуть супроводжувати дорослі на виставі «Аліса в країні чудес» о 16:00 28 серпня! Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами на цій унікальній події. 

 

З огляду на велику кількість бажаючих, нами було прийнято рішення продовжити вікторину до 10 серпня включно, щоб якомога більше мешканців громад могли насолодитися красою оперного мистецтва. 

 

Умови участі не змінюються! Як і раніше, перейдіть за посилання на вікторину у чат-боті Viber: https://bit.ly/larysabilozir або за QR-кодом, який розміщено на наших афішах.

 

 Для дітей ми даруємо запрошення на виставу «АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС» 28 серпня о 16:00.

Дорослі учасники вікторини можуть обирати для відвідування будь-який день фестивалю 27, 28, 29 серпні.

 

Запрошення в електронному вигляді ми розішлемо Вам в чатбот вікторини, пред’явіть його з чат-боту, щоб попасти на територію Палацу Потоцького та отримати гарантовано місце для дорослих на весь фестивальний дегь, який Ви отримали, для дітей-переможців вікторини на виставу Аліса в краіні чудес на 16:00 28 серпня, на 2 особи для маленького переможця.

 

Запрошення можна буде отримати також при бажанні з 11 серпня в інфо-центрах у Вінниці (вул. Театральна 15, тел. 0673690025), у Тульчині, (вул. Незалежності, 8, тел. 0682901486), або ж безпосередньо перед входом на теритрію Палацу Потоцьких у дні проведення фестивалю-конкурсу!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь