Велике будівництво -дорога О-02-23-01 Стара Гута-Калинівка-Турбів

Дата: 06.08.2021 15:36
Кількість переглядів: 421

Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА про ВелБуд-2021 на Вінниччині: 

До Дня Незалежності планують відремонтувати дорогу О-02-23-01 Стара Гута-Калинівка-Турбів 

 

На автодорозі О-02-23-01 Стара Гута-Калинівка-Турбів завершують укладати вирівнюючий шар нового покриття. Про це повідомив Сергій Борзов - Голова Вінницької ОДА.

 

Посадовець зауважив, що на початку березня в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочали ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-23-01 Стара Гута-Калинівка-Турбів, км 14+716 – км 18+500.

 

Сьогодні на завершальному етапі роботи з влаштування вирівнюючого шару на дорозі. Днями роботу дорожників проінспектували працівники Лабораторії з контролю якості виробництва: відібрали суміш та здійснили кернування влаштованого вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. В лабораторних умовах відібрані зразки та суміш пройдуть поетапні випробування. Лише після висновків досліджень розпочнуть влаштовувати фінішний - верхній шар дорожнього покриття. 

 

«Якщо якість оцінюватимуть в лабораторії, то швидкість – помічають усі, – зауважив керівник регіону. – Дорожники працюють із випередженням календарного графіку – мають амбітний план до Дня Незалежності України відремонтувати у повному обсязі. Сподіваюсь, встигнуть до 24 серпня».

 

Нагадаємо, у 2020 році в рамках програми Президента України «Велике Будівництво» та за рахунок видатків Державного дорожнього фонду відремонтовано ще одну ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-23-01 Стара Гута-Калинівка-Турбів, км 18+500 – 27+965, (с. Пиківська Слобідка – с. Кам’яногірка, Літинський район) – протяжністю 9,465 км. Це суміжна із ділянкою, яку відремонтують цьогоріч.

 

«Велике Будівництво» працює! Це не просто слова, а відремонтовані кілометри! Якісними сучасними дорогами «зшивають» Вінниччину з Україною! Не зупиняємось - ремонтуємо далі», – резюмував Сергій Борзов. 

 

#ВеликеБудівництво_Вінниччина

#ВеликеБудівництво

#ТульчинськаРДА

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь