Пошук

Відбулася 9 чергова сесія 8 скликання Шпиківської селищної ради

Дата: 06.08.2021 18:32
Кількість переглядів: 480

06 серпня 2021 року відбулася 9 сесія 8 скликання Шпиківської селищної ради. Сесію скликано згідно розпорядження селищного голови від 26.07.2021 №171 - р В роботі пленарного засідання окрім 20 депутатів селищної ради взяли участь депутати Вінницької обласної ради Яцина Ігор Іванович та Шевченко Іван Олександрович, заступник голови Тульчинської районної державної адміністрації - Мурга Михайло Анатолійович та депутати районної ради Білостенний Руслан Іванович, Туз Лілія Дмитрівна, Заболотна Наталія Григорівна та Олійник Микола Петрович.


На порядок денний сесійного засідання селищний голова Микола Миколайович Кривоцюк запропонував депутатам винести сідесят три питаня, які були попередньо вивчені членами постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії селищної ради.

Депутати розглянули ряд  важливих  питань:

1. Про внесення змін до рішення 2 сесії Шпиківської селищної ради 8 скликання № 20 від 22.12.2020 року “Про бюджет Шпиківської селищної територіальної громади на 2021 рік” із змінами.

2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Шпиківської селищної територіальної громади за І півріччя 2021 року.

3.Про затвердження рішень виконавчого комітету прийнятих в міжсесійний період.

4. Про хід виконання “Бюджетної програми соціально-економічного розвитку Шпиківської селищної територіальної громади на 2021 рік” за І півріччя 2021 року

5.Про звіт старости Великовулизького старостинського округу Шпиківської селищної ради про проведену роботу за І півріччя 2021 року.

6.Про звіт старости Слідянського старостинського округу Шпиківської селищної ради про проведену роботу за І півріччя 2021 року.

7.Про звіт старости Стрільницького старостинського округу Шпиківської селищної ради про проведену роботу за І півріччя 2021 року.

8. Про звіт старости Рахнівсько - Лісового старостинського округу Шпиківської селищної ради про проведену роботу за І півріччя 2021 року.

9. Про звіт старости Юрківського старостинського округу Шпиківської селищної ради про проведену роботу за І півріччя 2021 року.

10. Про звіт старости Торківського старостинського округу Шпиківської селищної ради про проведену роботу за І півріччя 2021 року.

11. Про звіт старости Юліямпільського старостинського округу Шпиківської селищної ради про проведену роботу за І півріччя 2021 року.

12. Про звіт старости Печерського старостинського округу Шпиківської селищної ради про проведену роботу за І півріччя 2021 року.

13. Про звіт директора КП “Шпиків” Сіденка Дмитра Ігоровича про роботу комунального підприємства за І півріччя 2021 року

14.Про створення опорного навчального закладу освіти на території Шпиківської селищної територіальної громади.

15.Про входження Шпиківської селищної ради до складу засновника Рахнівсько-Лісовий дошкільний навчальний заклад № 2 Шаргородського району Вінницької області шляхом прийняття права засновника від Рахнівсько-Лісової сільської ради.

16.Про ліквідацію Ярівського закладу загальної середньої освіти I-II ступенів- закладу дошкільної освіти Шпиківської селищної ради Вінницької області.

17.Про створення юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти “Смайлик” с. Ярове Шпикської селищної ради Вінницької області.

18. Про внесення змін до структури та штатного розпису Шпиківського ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів Шпиківської селищної ради Вінницької області.

19.Про надання фінансової автономії Шпиківському ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів.

20.Про розподіл території села на території обслуговування між закладами освіти.

21. Про внесення змін до Статуту комунального закладу “Шпиківська публічна бібліотека” Шпиківської селищної ради Тульчинського району Вінницької області.

22.Про затвердження Положення про порядок проведення службового розслідування у Шпиківській селищній раді.

23. Про погодження притягнення до дисциплінарної відповідальності Сайнецької Н.Д.

24.Про передачу на баланс Шпиківської селищної ради адміністративної будівлі.

25.Про передачу в оперативне управління КП “Шпиків” адміністративної будівлі.

А також ряд важливих земельних питань.


В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення.
Наприкінці засідання селищний голова Кривоцюк М.М. щиро подякував усім присутнім за спільну роботу, підтримку, розуміння, конструктивні поради.
Нагадуємо, що згідно до чинного законодавства усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь