Велике будівництво - Черкаси

Дата: 09.08.2021 14:08
Кількість переглядів: 329

Уявіть собі: ви живете в обласному центрі, всього за 2??0??0?? км від столиці, а зручного сполучення немає. Тому що залізниця не електрифікована. Саме так було в Черкасах. ????‍??

 

Коли нинішній очільник області Олександр Скічко був народним депутатом, кожного тижня приходив і казав: «Давайте, нарешті, щось зробимо, щоб з Черкас можна було доїхати потягом до Києва!». ????

 

Радий повідомити, зовсім скоро це стане реальністю. Сьогодні почали електрифікацію 3??0?? км дільниці, від Черкас до станції ім. Шевченка. Наступного року електрифікацію залізниці продовжать ще на 9??0?? км, до Гребінки. Все це - в рамках програми Президента України Велике будівництво.

 

Вже в першій половині наступного року з Черкас поїдуть електропоїзди, а шлях до столиці займатиме 2,5 години. Прямі маршрути до Кропивницького, Харкова, Львова, Полтави, Тернополя, приміські поїзди до Городища, Корсунь-Шевченківського, Сміли і Кам’янки – нарешті стануть доступні. ????

 

Ситуація з автомобільним дорогами Черкащини донедавна була така ж, як із залізницею. Доріг фактично не було, тому що їх десятиріччями не ремонтували. Яскравий приклад – окружна Золотоноші, де зараз за програмою #Великебудівництво іде капітальний ремонт. Вперше за 40 років. ????

 

? Трасу Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань, яку справедливо називають головною дорогою області, відремонтуємо повністю. Минулого року встигли зробити 67 км, цього року завершимо ще 115 км. Загалом область отримає 250 км ідеальних державних доріг, паралельно ремонтуються місцеві.

 

Враховуючи туристичний потенціал Черкащини, її чудову природу і гостинність людей я впевнений, що якісне сполучення приваблюватиме численних гостей.

 

На правах анонсу хочу сказати, що крім Черкас цього року буде реалізовано ще декілька важливих проєктів. За дорученням Президента України Володимир Зеленський ми активно займаємось розвитком приміського сполучення. Зараз працюємо з низкою відомих у світі компаній над проектом City Express. ???? Першим запуститься Kyiv City Express, далі – Харків, Дінпро та інші.

 

Головні принципи: швидко, зручно, комфортно – і з повагою до пасажира. Не перемикайтесь, далі буде ще більше добрих новин! ????????

#Великебудівництво

#ТульчинськаРДА

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь