Велике будівництво

Дата: 20.08.2021 15:48
Кількість переглядів: 361

Виконано капітальний ремонт місцевої дороги, яка з’єднує міста Гайсин та Теплик: ми обіцяли, ми зробили! – Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА .

 

У рамках національної програми Президента України #ВеликеБудівництво в Гайсинському районі завершено капітальний ремонт дороги загальною протяжністю 7,133 км.

 

Це автомобільна дорога загального користування місцевого значення О-02-04-08 Гайсин-Теплик (м. Гайсин – с. Кущинці).

 

Проінспектував результати ремонтних робіт Голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов. Дорожні роботи здійснювали у межах населених пунктів м. Гайсин та с. Кущинці.

 

«Під час проведення закупівлі та виконання робіт вдалось зекономити кошти Державного дорожнього фонду у сумі понад 35 млн гривень», – повідомив Сергій Борзов.

 

Шляховики відновили дорожній одяг, укріпили узбіччя, влаштували тротуари та дорожнє огородження, встановили дорожні знаки та сигнальні стовпчики і нанесли дорожню розмітку. Для зручності мешканців громади влаштували 3 автобусні зупинки та таблички з назвами населених пунктів біля них та облаштували 2 нових посадкових майданчика. А для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення влаштували понижені бордюри та тактильну плитку на посадкових майданчиках.       

 

Інженери відділу якості та технічного контролю СМАД у Вінницькій області постійно слідкували за якістю виконання робіт, відповідністю операцій технологічній карті. А працівники Лабораторії з контролю якості виробництва здійснювали регулярний контроль якості робіт та матеріалів.

 

Капітальний ремонт мали завершити до кінця вересня 2021 року, однак працювали кожного дня у посиленому режимі та випередили календарний графік. Гарантія на дорожній одяг – 10 років.

 

«Програма Президента України «Велике будівництво» – це не просто гасла та яскраві картинки, а реальні дії, які допомагають з’єднувати міста та села Вінниччини новими дорогами та мостами, якими ми користуємось сьогодні, і які залишаться після нас», – резюмував керівник регіону.

#Великебудівництво

#ТульчинськаРДАФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь