Велике будівництво

Дата: 31.08.2021 10:49
Кількість переглядів: 221

Для прихильників туристичних ,,магнітів'' України:

Уперше за 50 років масштабно оновлюються дороги до Шацьких озер: замість «напрямків» – якісні європейські маршрути

 

 У Волинській області за програмою #Великебудівництво у цьому році ремонтується низка доріг до основної туристичної принади краю – озера Світязь та Шацького національного природного парку. Мова йде про автошляхи Т-03-02, Т-03-06, Т-03-01. 

 

 На сьогодні відремонтовано 48,7 км цих територіальних автошляхів. Відновлені дороги Т-03-02 та Т-03-06 вже оцінили чимало українців та іноземців, які в останній місяць літа мандрували мальовничими місцями шацького краю.

 

 Відремонтовано 26 км Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ від села Піща до села Положеве.

 

 Оновлено на всій протяжності – 22,5 км – дорогу Т-03-06 /Т-03-02/ – Шацьк – Вілиця – Прип'ять – Любохини – /Т-03-08/ від селища Шацьк до села Любохини.  

 

 «Зараз маршрути до Шацьких озер стали комфортними і безпечними. Підрядні організації працювали з березня. За цей відрізок часу відремонтовано майже 48 км доріг до природного парку. До ремонту ці автошляхи було важко назвати дорогами державного значення. Їхнє покриття було зі щебеню та бруківки. 

На 48 кілометрах влаштовано тришаровий дорожній одяг, що складається з міцної щебенево-піщаної основи та двох шарів з асфальтобетонної суміші. На нове дорожнє покриття підрядні підприємства надають п’ятирічний гарантійний термін»,– коментує Андрій Івко, заступник Голови Укравтодору.

 

 Ремонтуючи ці дороги, не обмежувались лише відновленням покриття. Тут нанесено розмітку, встановлено нові дорожні знаки, бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, облаштовано посадкові майданчики, встановлено нові і відремонтовано існуючі автопавільйони. У межах населених пунктів прокладено тротуари, а також проведено влаштування узбіч та їх укріплення.

 

???? Ще на майже 10-кілометровій ділянці Положеве – Згорани дороги Т-03-02 приступили до влаштування вирівнюючого шару з асфальту. На ремонт наступного відрізка цього автошляху від с.Згорани до м.Любомль, протяжністю 9,5 км, проводимо тендер. 

 

 Ремонтується нині і дорогу Т-03-01 Залісся – /Т-03-02/, що пролягає вздовж північної сторони перлини Шацьких озер – озера Світязь. На ділянці Пульмо – Гряда, протяжністю 5,6 км, укладено перший шар асфальту. Тож незабаром можна буде протестувати і ці відновлені ділянки шляхів.

 

 Амбітний план 2021 року – відновити понад 195 км автомобільних доріг державного значення у Волинській області.

#Великебудівництво

#ТульчинськаРДАФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь