IV міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2021

Дата: 01.09.2021 16:36
Кількість переглядів: 278

 Феєричний і прекрасний у кожній деталі!

 Таким запам’ятається IV міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2021, що став ще й рекордним! 

Цьогоріч постановки фестивалю побачили понад 150 тисяч глядачів???? 

Інші підсумкові цифри OPERAFEST TULCHYN-2021 не менш вражаючі:

 За три дні через головний вхід OPERAFEST TULCHYN-2021 на 9 унікальних постановок пройшло понад 57 тисяч глядачів, а понад 102 тисячі подивилися все у онлайн завдяки прямим трансляціям у Youtube і на офіційній сторінці у Facebook, що були забезпечені діджитал партнером – національним інтернет-провайдером Home-net.

 Рекордним став фінальний день, коли на території фестивалю одночасно перебували біля 14 тисяч! 

 А під час показу дитячого мюзиклу, що відкривав другий день фестивалю, було 7,5 тисяч дітей та батьків, з яких 6 тисяч – юні глядачі, які відтепер назавжди будуть знати, що музична подорож – це цікаво, сучасно і вражаюче!

 Своїм талантом глядачів протягом трьох днів OPERAFEST TULCHYN-2021 вражали 567 артистів - найкращі колективи з України та солісти з Канади, Польщі, України й Італії.

 Загалом постановки і концерти тривали 14,5 годин, задля бездоганного проведення яких було проведено 32,5 години саундчеків, задіяно 62 тонни технічного сценічного обладнання і шістьма вантажівками привезено понад 30 тонн декорацій.

 За статистикою прямих онлайн-трансляцій, найбільшу кількість переглядів набрали історична опера «Ярослав Мудрий», яку подивилися 10 тисяч 376 людей, та фінальне «Мюзикл- шоу», за яким, затамувавши подих, спостерігали 21 тисяча 886 людей.

 Завдяки ініціативі Тульчинської міської ради, що у дні фестивалю забезпечила безкоштовну вакцинацію всіх бажаючих, за бажанням глядачів було зроблено 95 щеплень проти COVID-2019 та проведено 952 безкоштовні тести на антиген, кошти на які виділила Вінницька обласна рада.

 Для забезпечення максимального комфорту та безпеки глядачів на OPERAFEST TULCHYN-2021 працювали 230 людей зі всієї України та до 200 тульчинців - мешканців громади-господаря.

 Театральне фоє, у яке у дні OPERAFEST TULCHYN-2021 перетворились головні вулиці Тульчина, відвідали понад 40 тисяч людей. 

 У ексклюзивних виставках 8 талановитих художників презентували 120 картин і 4 майстри дивували вишиваними шедеврами та виробами з бісеру і шкіри.

 Туристичними екскурсійними послугами Тульчинської громади скористались понад 1200 людей. Найбільше відвідувачів було у Музеї-квартирі Миколи Леонтовича та Музеї-аптеці.

 Задовго до початку фестивалю у радіусі 80 км навколо міста неможливо було забронювати готель: 36 готелів та мотелів обслуговували глядачів та артистів фестивалю.

 У рамках щорічного конкурсу «OPERAFEST TULCHYN рекомендує» переможцями стали 8 найкращих кафе і ресторанів Тульчина, що пригощали всіх відвідувачів ексклюзивним оперним меню.

 На фестивальному фудкорті, що за три дні надав послуги понад 18 тисяч глядачам, було з’їдено 1,1 тисяча кілограма шашлику, а у виїзних кав’ярнях фестивалю – випито 840 літрів кави та 480 літрів прохолодних напоїв.

 

 БРАВО усім артистам!

 БРАВО вам, глядачі! 

 

Наша безмежна подяка кожному, хто став частинкою OPERAFEST TULCHYN-2021!

 Це наша спільна велика мистецька історія, що назавжди найяскравішими спогадами буде зігрівати наші серця!

 

 Operafest Tulchyn-2021 відбувся за підтримки Українського культурного фонду

 Генеральний спонсор – Благодійний фонд "МХП-Громаді"

 Національний інтернет-партнер Home-Net 

 Організатори: Institute of Cultural Policy і Тульчинська міська рада

 Партнери: Вінницька обласна державна адміністрація і Вінницька обласна Рада

 Генеральний інформаційний партнер – «20 хвилин»

 

Фото - Дмитра Данкевича. 

 

#OperafestTulchyn #запідтримкиУКФ #ОперафестТульчин #Операфест #Operafest #фестивальФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь