Велике будівництво

Дата: 02.09.2021 09:05
Кількість переглядів: 324

Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА : 
Завдяки програмі Президента #Великебудівництво» покращується медична інфраструктура Вінниччини та країни в цілому .
31 серпня в рамках робочого візиту народних депутатів України Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА та народні депутати України: Олександр Корнієнко, Роман Грищук, Ірина Борзова, Максим Пашковський, Анатолій Драбовський відвідали модернізований Подільський регіональний центр онкології, який оновлено в рамках програми Президента України  Володимира Зеленського « Велике Будівництво» до 30-річчя Незалежності України.
Сергій Борзов підкреслив, що пріоритетним напрямком Вінницької ОДА є розвиток медичної галузі у всіх районах області: «Є найвіддаленіші райони, де ніколи не було дороговартісного обладнання. Наприклад, такого, як комп'ютерні томографи. Зараз там з'явилися апарати КТ, найсучасніші апарати УЗД і цифрові рентгенапарати. За цей рік ми вже відкрили п'ять приймальних відділень, а також кардіоцентр у Могилеві-Подільському, — одному з найвіддаленіших міст області, що знаходиться на кордоні з Молдовою. Тепер там на черзі відкриття шостого приймального відділення».
 Очільник  ОДА повідомив, що у Вінницькій області, окрім п’яти оновлених, що вже почали працювати, до кінця 2021 року планується відкрити ще 5 приймальних відділень: вони  вже готові і знаходяться на стадії отримання дозвільних документів.

#ВеликеБудівництво_Вінниччина
#Вінницька_ОДА 
#ТульчинськаРДАФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь