Пошук

Велике будівництво

Дата: 02.09.2021 11:02
Кількість переглядів: 235

Перший дзвоник пролунав у відновленій за програмою #Великебудівництво школі в Іллінцях  

 

? Народний депутат України Олександр Корнієнко в рамках робочого візиту на Вінниччину 1 вересня відвідав школу-гімназію в місті Іллінці Вінницької області.  

 

???? Разом із очільником області Сергієм Борзовим, народними депутатами Романом Грищуком та головою Вінницької обласної організації «Слуги Народу» Іриною Борзовою голова партії оглянув приміщення навчально закладу. Школа побудована у 1974 році й з того часу до 2020 року не бачила капітального ремонту. 

 

? «Завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського«Велике Будівництво» в Іллінцях оновили та здійснили капітальний ремонт школи. Головне, що сьогодні діти мають сучасні умови для навчання та розвитку», - сказала Ірина Борзова. 

 

?? За її словами, у школі здійснено капітальний ремонт, зокрема замінено покриття покрівлі, утеплено фасад, водовідведення та облаштували благоустрій території.

 

???? Іллінецький міський голова Володимир Ящук зазначив, що у школі 856 учнів, які навчаються у 35 класах. Освітню діяльність здійснюють 68 педагогічних працівників. 

До школи підвозяться 85 учнів з трьох населених пунктів: с. Борисівка, с. Павлівка, с. Слобідка та двох мікрорайонів – Джупинівка, Голики. Також заклад бере участь у Всеукраїнському пілотному проєкті «Нова Українська Школа».

 

?? Міський голова запросив оглянути й відновлену частину спортивної площадки. Там гості познайомитись із місцевою футбольною командою, яка ставала переможцем всеукраїнських змагань.

#Великебудівництво

#ТульчинськаРДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь