Пошук

Реформа системи шкільного харчування

Дата: 08.09.2021 09:55
Кількість переглядів: 300

9 вересня 2021 року в Одесі за участі Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета і Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка відбудеться регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування».

 

Захід пройде в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі за ініціативи Першої леді Олени Зеленської та у співпраці з Міністерством охорони здоров’я, Міністерством економіки, Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГО «Національна асоціація громадського харчування», Одеською обласною державною адміністрацією та Одеською міською радою.

 

У форумі візьмуть участь: 

 

? Сергій Шкарлет, Міністр освіти і науки України;

? Віктор Ляшко, Міністр охорони здоров’я України;

? Владислава Магалецька, Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів;

? Сергій Гриневецький, голова Одеської обласної державної адміністрації;

? Геннадій Труханов, Одеський міський голова.

 

Під час заходу відбудуться виступи спікерів, тематичні панелі та дискусії, зокрема щодо впровадження та контролю нових норм харчування, публічних закупівель, проєктного підходу до переобладнання закладів освіти тощо. Також заплановано дискусію у форматі запитань-відповідей.

 

Крім того, під час практичної панелі команда ГО «Національна асоціація громадського харчування» продемонструє можливості сучасного технологічного процесу: за 45 хвилин приготує обід в асортименті з шести страв для 700 людей – учасників форуму, а також презентує «дорожню карту» переходу на нові стандарти приготування.

 

Учасниками форуму стануть представники п’яти областей – Одеської, Полтавської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської: голови/заступники ОДА, директори департаментів (управлінь) освіти і науки, директори департаментів економічного розвитку, голови територіальних громад, керівники органів управління освітою територіальних громад, керівники територіальних управлінь Держпродспоживслужби, керівники територіальних управлінь Державної служби якості освіти цих областей тощо.

 

Місце: м. Одеса, 

вул. Віце-адмірала Азарова, 1 (Buddha Beach).

 

Час: 9:00 – 16:00.

 

Об 11:30 відбудеться преспідхід за участі Міністра освіти і науки Серія Шкарлета, Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка та голови Одеської ОДА Сергія Гриневецького.

 

Акредитація представників медіа – до 09:00 8 вересня за посиланням bit.ly/2X0hSlW.

 

Трансляція: YouTube-канал https://youtu.be/Gs5xk0mO2V8 та Facebook-сторінка МОН.

 

Довідково.

 

Регіональний форум «Реформа шкільного харчування» відбудеться в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі. Захід організовує МОН спільно з МОЗ, Міністерством економіки та Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і ГО «Національна асоціація громадського харчування» за ініціативи Першої леді Олени Зеленської.

 

Це буде вже другий подібний регіональний форум. Перший відбувся 13 серпня у м. Буча за участі Першої леді України Олени Зеленської. До кінця листопада 2021 року МОН планує провести ще три подібні форуми у різних областях України.

 

#ЗагальнаСередняОсвіта #Харчування

#ТульчинськаРДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь