Велике будівництво

Дата: 09.09.2021 09:44
Кількість переглядів: 332

 Міністерство інфраструктури України розпочинає #Великебудівництво у сфері туризму та курортів

 

Сьогодні на засіданні Уряду було внесено низку змін до положень про Міністерство культури та інформаційної політики, про Державне агентство розвитку туризму та про Міністерство інфраструктури. 

 

Серед основних змін:

 

 до переліку основних завдань Міністерства інфраструктури України повертається забезпечення формування та реалізація державної політики у сфері туризму та курортів.

 

 Державне агентство розвитку туризму України переходить до сфери управління Міністерства інфраструктури України.

 

 «Мінінфраструктури повертає у власну зону відповідальності питання розвитку туризму та курортів в Україні. Сьогоднішнє рішення – не спонтанне. Є величезний масив роботи, які вже проробила команда ДАРТ у співпраці з Мінкультом: це проєкт “Мандруй Україною”, активні промоції бренду держави на національному та міжнародному рівнях, а також чи не вперше за довгі роки туризм в Україні отримав реальне фінансування та візію розвитку.

 

Тепер наше завдання - на основі цих напрацювань створити умови для розбудови туристичного сектору. Нагадаю, що наша команда вже довгий час системно співпрацює з Мінкультом. Дороги до туристичних магнітів, нова навігація, розвиток водних туристичних маршрутів – яскраве свідчення цьому. 

 

Однак відтепер ми відкриваємо ширші можливості для ще одного напрямку Великого будівництва. Це створення нової інфраструктури для наявних і майбутніх курортів, робота з українськими та міжнародними інвесторами, залучення нових туристів до нашої країни. Ми вдячні колегам за пророблену роботу - попереду нас чекає ще багато спільних проєктів — розповідає Олександр Кубраков, Міністр інфраструктури України. 

 

 Нагадаємо, що у 2011 році функції формування та реалізації державної політики у сфері туризму та діяльності курортів було надано новоствореному Міністерству інфраструктури України. Проте, у 2015 ці функції були передані Міністерству економічного розвитку і торгівлі України.

#Великебудівництво

#ТульчинськаРДАФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь