Тульчинський районний відділ пробації

Дата: 29.09.2021 16:59
Кількість переглядів: 463

Тульчинський районний відділ пробації

 

І з прийняттям Верховною Радою України Закону «Про пробацію» від 5 лютого 2015 року започатковано діяльність служби пробації в Україні. Відповідно до зазначеного нормативно-правового акту було сформовано територіальні підрозділи пробації. Одним з них є Тульчинський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області, в якому на сьогодні індивідуально-виховну роботу зі всіма категоріями суб’єктів пробації здійснює 5 працівників відділу.

Пробація – це не лише контроль над засудженим, а й соціально-виховна робота, консультації із психологом, профілактика рецидивів, сприяння у працевлаштуванні. Завданням пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності.

Під час постановки на облік всебічно вивчається особистість та складається індивідуальний план роботи з кожним.  Персонал відділу постійно співпрацює з відповідними службами, що допомагають громадянам на обліку пробації працевлаштуватися, проводять соціально-виховні заходи, розвивають особистість, допомагають змінити їх світогляд на краще та залучають до здорового способу життя. У працівників пробації є волонтери які безкоштовно допомагають засудженим зробити перший крок до впевненого та успішного життя в соціумі.

Розвиваючи пробацію ми спільними зусиллями зробимо все, щоб покращити життя та добробут осіб, які перебувають у конфлікті з законом. Адже кожна людина має право на другий шанс. І кожна людина може повернутися до нормального життя.

 

Відділ знаходиться за адресою:
провул. Брацлавський,6, м. Тульчин, Тульчинського  району, Вінницької області

поштовий індекс 23600 

к.т. 0961982565

 



Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь