Велике будівництво

Дата: 25.10.2021 10:35
Кількість переглядів: 713

Сергій Борзов: На Вінниччині один за одним оновлюються мости на місцевих дорогах у рамках програми Президента України «Велике Будівництво»
Майже 560 мостів на Вінниччині збудовані ще до 80-х років минулого століття. Більшість із них – не ремонтувались взагалі або утримувались неналежним чином.

Зрозуміло, що сьогодні вони потребують невідкладного ремонту. Серед них –  міст на км 15+128 автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-23-03 межа Хмельницької області – Слобода Кустовецька, що у с. Торчин Хмільницького району.
Ремонт мостового переходу розпочали у вересні. Замінили існуючі кам’яні стіни опор, прогонову плиту, влаштували конструкції тротуару, перехідні плити.  На черзі – нові шари дорожнього покриття штучної споруди - для системи водовідведення дощових вод та дренажу. Згодом – встановлення бар’єрного та перильного огородження, нанесення розмітки.

«У Вінницькій області один за одним оновлюються мости на місцевих дорогах за програмою  Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво». Зокрема, відбувається капітальний ремонт мосту на дорозі О-02-23-03 - межа з Хмельницькою областю - с. Слобода Кустовецька. Міст не ремонтували ще з 70-х років минулого століття. Відремонтований мостовий перехід скоротить час на поїздку, відтак, прискорить надання мешканцям адміністративних, медичних та освітніх послуг», – наголосив Голова ОДА Сергій Борзов.

#ВеликеБудівництво_Вінниччина
#Великебудівництво
#ВеликебудівництвоПрезидентаЗеленського
#ТульчинськаРДАФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь