Здорове харчування та здоровий спосіб життя!

Дата: 04.10.2021 16:36
Кількість переглядів: 311

Дотримуватися здорового харчування - це не суворі обмеження, бажання бути занадто худим або необхідність позбавляти себе тих продуктів, які ви любите. Перш за все - це чудове самопочуття, більше енергії, краще здоров’я та прекрасний настрій.

Популярність здорового способу життя продовжує зростати. Очікується, що незабаром цей тренд збагатиться ще більшим різноманіттям тенденцій та інструкцій. 

 

Проте, здорове харчування - не панацея. Аби бути й залишатися здоровим, потрібно активно та регулярно займатися фізичними навантаженнями.

Вчені давно знають, що те, що ви їсте до, під час і після тренування, може посприяти, або ж навпаки, звести нанівець всі результати тренувань. То що ж рекомендують їсти дієтологи? Виявляється, якісні вуглеводи є важливими перед тренуванням, а пісні білки - після.

 

Здорове харчування не повинно бути надмірно складним. Правда полягає в тому, що основою здорового харчування має бути, наскільки це можливо, споживання свіжої їжі та уникання напівфабрикатів. Експерти також рекомендують вживати продукти у вигляді, максимально наближеному до того, як їх створила природа. Це може значно вплинути не тільки на результати ваших тренувань, а й на те, як ви думаєте, виглядаєте та почуваєтеся.

 

#активніпарки #здороваукраїнаФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь