16 днів проти насильства

Дата: 27.11.2021 15:24
Кількість переглядів: 376

           Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність громадян про всі форми насильства.

        26 листопада 2021 року в приміщенні Тульчинського відділу пробації відбулася робоча зустріч за участі заступника начальника відділу пробації Олени Панчук, директора КУ "ЦНСП" Шпиківської селищної ради Ірини Кушнір, начальника ССД Шпиківської селищної ради Оксани Костенюк. Організатором даного заходу виступило Тульчинське бюро безоплатної вторинної допомоги, яке представляв начальник Руслан Швець.

Під час зустрічі присутні мали можливість почути інформацію та обговорити  стан впровадження механізму взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії насильства на території Шпиківської ТГ. Зокрема  розглянуто і розкрито основні проблемні поняття щодо насильства, а також обговорено методи та засоби його протидії. Руслан Швець ознайомив з переліком документів, які повинна мати потерпіла особа для можливості звернення до бюро безоплатної правової допомоги.

Зазначимо, що дана зустріч мала практичне значення, а відповідно кожен учасник для себе та організації, в якій працює, однозначно виніс чимало корисної інформації, яка в подальшому буде направлена на покращення ефективності  державної політики  з протидії насилля та гендерної рівності.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь