«Вінницягаз Збут»: підписники тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» заплатять за спожитий у листопаді газ майже на 3 млн грн менше

Дата: 21.12.2021 11:12
Кількість переглядів: 501

Клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут» (працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ»), котрі обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж», заплатять за використаний у листопаді газ на 2,8 млн грн менше, ніж сплатили б при розрахунку за  фактичне споживання.
«Як тільки починає знижуватись температура за вікном – суми в платіжках за опалення, власне, як і борги наших споживачів, починають збільшуватись. Цьогоріч споживачі, які обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж», навпаки, зменшать свої витрати під час опалювального сезону. Так, за спожите у листопаді блакитне паливо клієнти, які надали перевагу даній комерційній пропозиції заплатять загалом на 2,8 млн грн менше, ніж сплатили б при розрахунку за фактичне споживання», – розповідає начальник відділу продажів фізичним особам ТОВ «Вінницягаз Збут» Сергій Трохимчук.

За його словами, упродовж травня-жовтня поточного року майже 9 тисяч клієнтів компанії перейшли на газопостачання за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж».
Вони застрахували себе від надмірних витрат під час холодів.
Гайсинчанка Аліна Боднар – одна з тих, хто ще влітку подумав про опалювальний сезон. Маючи чималі витрати за газ (в користуванні плита, колонка та котел), її родина ще в серпні перейшла на «Твій газ Рівномірний платіж».

«Дуже зручний тариф. Платимо за газ рівними частинами. Це 1455 гривень щомісяця. Торік взимку нагорало і на 2,5 тисячі гривень за місяць. Якщо чесно, це було трохи забагато для сімейного бюджету», – розповідає Аліна Юріївна.

Нагадаємо, тариф «Твій газ Рівномірний платіж» діятиме до травня наступного року. Якщо за час дії пропозиції споживач не використає увесь запланований обсяг блакитного палива, заощаджена сума залишиться на його особовому рахунку для майбутніх платежів. Фактичний об’єм спожитого енергоресурсу визначатиметься за показниками лічильників. Інформацію про остаточний розрахунок можна буде отримати з платіжки за квітень 2022 року.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь