Клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут» зменшили витрати на газ в холодну пору

Дата: 03.02.2022 13:14
Кількість переглядів: 354

Клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут» зменшили витрати на газ в холодну пору

 

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» від ТОВ «Вінницягаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», дає можливість побутовим споживачам природного газу зменшити суми у платіжках під час опалювального періоду. Завдяки даній комерційній пропозиції в грудні клієнти компанії загалом зменшили витрати на газ на 6,6 млн грн у порівнянні з розрахунком за фактичне споживання.

Олена Унтілова з села Липівка, Томашпільського району уже вісім місяців підписана на тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Жінка – одна з понад восьми тисяч клієнтів компанії, які обрали «рівномірний» спосіб оплати.

«Аби було тепло в оселі під час опалювального сезону, моїй сім’ї потрібно на місяць 200-300 кубів газу, це при тому, що ми стараємось економити. Торік наші платіжки за блакитне паливо перевищували 2 тисячі гривень за місяць. Відверто скажу, що це було важкувато для сімейного бюджету. Зараз на «рівномірному» в мене виходить 1,5 тисячі гривень на місяць. Я задоволена, що в такий спосіб застрахувала себе від надмірних сум у платіжках», – розповідає Олена Григорівна.

Розмір щомісячного платежу для кожного споживача був розрахований індивідуально. Він залежить від обсягу газу, спожитого ним торік, та від місяця переходу на тариф. Після завершення дії комерційної пропозиції фахівці компанії обрахують різницю між об'ємом фактично спожитого газу та об'ємом газу, за який сплатив клієнт. Якщо споживач використає менше блакитного палива, ніж оплатив, залишок коштів залишиться на його особовому рахунку як переплата на майбутній період. Якщо споживач використає більше ресурсу, то за цей обсяг потрібно буде доплатити.

 Попри цінові коливання на енергетичній біржі, довгострокові тарифні пропозиції компанії – «Твій газ Річний» і «Твій газ Рівномірний платіж», застрахували населення від здорожчання блакитного палива до травня 2022 року.

Вартість ресурсу в обох комерційних пропозиціях зафіксована на рівні 7,99 грн за кубометр.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь