10.06.2022 року в м.Тульчині відбулась розширена нарада з важливих питань сьогодення

Дата: 10.06.2022 15:44
Кількість переглядів: 296

 

 

10 червня 2022 року відбулася нарада начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка за участю заступника начальника РВА Сергія Чепернатого, голів територіальних громад району, головних лікарів медичних закладів вторинного рівня та директорів центрів первинної медико-санітарної допомоги. На нараду були також запрошенні начальники відділів земельних відносин територіальних громад та представники силових структур району. Присутніми було розглянуто ряд важливих питань.

З інформацією про проведення чергового етапу мобілізації на території Тульчинського району проінформував начальник Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Олег Резедент. 

Начальник управління соціального захисту населення РВА Микола Богач подав коротку аналітику в питаннях організації відповідно до чинного законодавства компенсаційних виплат з державного бюджету та від міжнародних громадських організації внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території Тульчинського району.

Про те, що первинна медична допомога для внутрішньо переміщених осіб, відповідно до чинного законодавства України в умовах воєнного стану може надаватись без проведення переукладання декларацій із сімейним лікарем та надаватися в повному обсязі, наголосив заступник начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий. Забезпечення доступу до необхідних медичних послуг та лікарських засобів — ключова мета роботи закладів системи охорони здоров’я і в мирний час, а у військовий час додає суттєвих викликів, які потребують оперативного переформатування діяльності для адекватного реагування на ці виклики. «Ми як представники влади на місцях разом з вами працівниками медичних закладів на території району, повинні постійно аналізувати структуру звернень наших жителів, а в першу чергу звернення внутрішньо переміщених осіб, щоб оперативно дізнаватись проблеми, що їх турбують, і за результатами аналізу приймати відповідні рішення, щодо розв’язання тих чи інших проблем», - відзначив С. Чепернатий. Були висловленні слова вдячності працівникам медичних закладів за їхню роботу в такий непростий період та визначений алгоритм дій, щодо ведення обліку звернень на отримання медичних послуг, категорій отримувачів цих послуг, фіксації проблемних питань, узгодження дій щодо укладання декларацій з місцевими сімейними лікарями.

Про поточний стан забезпечення обороноздатності території Тульчинського району присутніх поінформував начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, який наголосив на необхідності проведення завершальних робіт по будівництву фортифікаційних споруд на території району та забезпеченні подальшого належного обслуговування та обліку цих споруд. Також очільник району порушив питання забезпечення безпекового режиму під час організації збирання урожаю 2022 року. На чому більш детальніше зупинився начальник Тульчинського РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області, полковник цивільного захисту Сергій Рудик.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь