Виїзний прийом громадян Начальника Тульчинської РВА Олександра Гаврилюка

Дата: 23.06.2022 08:58
Кількість переглядів: 331

Мета єдина – дійти, побачити та простягнути руку усім родинам, які були змушені залишити власні домівки, - Начальник Тульчинської РВА Олександр Гаврилюк під час виїзного прийому громадян 

 

На виконання доручення Начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова (Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА), 22 червня начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк разом зі своїми заступниками та представниками районних управлінь соціального захисту, ПФУ, обласного центру зайнятості та представниками ЦНАПів провели виїзний прийом громадян. Окрім мешканців громад, до керівництва району зі своїми питаннями звернулися вимушені переселенці.

 

«Мета єдина – дійти, побачити та простягнути руку допомоги усім родинам, які змушені були залишити власні домівки, але починаємо з найменш соціально захищених та пільгових категорій» - зазначив Олександр Гаврилюк.

 

Внутрішньо переміщені особи, що тимчасово проживають на території Колоденського, Вербівського, Височанського, Марківського старостинських округів та селища Вапнярка мали нагоду звернутись до керівника району із проблемними питаннями, які виникають в ході реєстрації ВПО, обліку та матеріального забезпечення. Зокрема, говорили про несвоєчасне надходження коштів грошової допомоги на проживання, затримку фінансової допомоги від міжнародних фондів, про подвійну реєстраю ВПО (в соціальній громаді та в додатку ДІЯ), відновлення особистих документів, які залишись на непідконтрольний території (паспорт, військовий квиток, свідоцтво про народження) для зарахування стажу, питання працевлаштування ВПО , якість надання медичних послуг тощо.

 

Більшість порушених питань виїзного прийому були оперативно вирішені на місці, решта - взяті під особистий контроль начальником РВА.

 

Окрім того, перебуваючи у громаді, від обласної військової адміністрації керівництвом району було передано 106 продуктових наборів для вимушених переселенців.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь