Класи безпеки закладів освіти Шпиківської громади!

Дата: 20.08.2022 15:39
Кількість переглядів: 190

Одним із важливих викликів воєнного сьогодення є безпека дітей, навчання їх правильній поведінці в екстремальних ситуаціях.

На території Шпиківської територіальної громади відкрито  9 класів безпеки , а саме: Юрківському закладі дошкільної освіти, Юрківському ліцеї, Левківській ЗОШ I-II ступенів, Рахнівсько-Лісовому ліцеї, Рахнівсько-Лісовому закладі дошкільної освіти №2, Шпиківському закладі дошкільної освіти, Велико Вулигській гімназії, Торківській філії I-II ступенів Шпиківського опорного навчального закладу загальної середньої освіти I-III ступенів та Печерському ліцеї Шпиківської селищної ради.

У класах створено всі необхідні умови, аби знання з безпеки життєдіяльності діти сприймали з цікавістю та добре засвоїли. Під час практичних занять у навчальних закладах учні ознайомлюватимуться з первинними засобами пожежогасіння та відпрацьовуватимуть елементи евакуації з приміщення, вивчатимуть правила безпечної поведінки на воді та дії при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Для наочності у кабінетах зібрали різноманітні прилади. Серед іншого - це і протигази, і вогнегасник, навчальні макети вибухонебезпечних предметів, а також зразки бойового одягу надзвичайників.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь