Подяка благодійному Фонду МХП-Громаді за придбаний подрібнювач гілок!

Дата: 31.08.2022 15:46
Кількість переглядів: 623

Щиро дякую благодійному Фонду МХП-Громаді , який провів конкурс бізнес-ідей «Роби своє» де наше КП «Шпиків» приймало участь та стали ПЕРЕМОЖЦЯМИ!

Отримали 100000 грн на придбання подрібнювача гілок.

На території Шпиківської громади є безліч посадок, кладовищ, узбіч, ділянок які потребують очищення та за допомогою цього приладу буде можливість очистити їх і забезпечити паливом соціальну сферу, внутрішньо переміщенних осіб та людей які цього потребують

Подрібнювач гілок подрібнює гілки, рейки, обапули та інші деревні відходи на заготовки довжиною 90…180…мм. Максимальний діаметр гілок 120 мм в залежності від породи та вологості деревини. Подрібнювач приводиться в дію від ВВП трактора мінімальної потужності 25 к.с. та встановлюється на трьохточкову навіску. Подрібнювач гілок обладнаний поворотним транспортером для подачі готового продукту. Для підключення подрібнювача до трактора необхідний карданний вал Т5 з фрикційною муфтою.

Отже, з метою уникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, для мінімізації наслідків економічного та соціального характеру на підпорядкованих територіях, потребує розроблення Антикризового плану реагування на випадок припинення газопостачання в опалювальному сезоні 2022-2023 років у Шпиківській територіальній громаді.

ЩИРО БАЖАЄМО ФОНДУ МХП – ГРОМАДІ Й НАДАЛІ ПРОВОДИТИ ПОДІБНІ КОНКУРСИ, ВСІМ ПРАЦІВНИКАМ ФОНДУ МХП-ГРОМАДІ МІЦНОГО ЗДОРОВ’Я, НАТХНЕННЯ, КРЕАТИВНОСТІ, МИРНОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЮ!

#Роби_своєФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь