Запрошуємо взяти участь у навчально-інформаційному заході

Дата: 22.02.2023 09:54
Кількість переглядів: 124

Друзі! Запрошуємо взяти участь у навчально-інформаційному заході:

"Сімейні фермерські господарства в Україні - створення, реєстрація, переваги, можливості. Огляд Державного аграрного реєстру"

Цей захід є першим із серії навчальних та інформаційних заходів з питань аграрного та сільського розвитку, які будуть проведені у рамках проекту ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) у співпраці з іншими Проектами міжнародної технічної допомоги в Україні.

Господарське та податкове законодавство надає громадянам України право реалізовувати свої підприємницькі ініціативи у будь-якій організаційно-правовій формі, зокрема, за спрощеною системою реєстрації, обліку та звітності. Однією з найпоширеніших організаційно-правових форм у сільськогосподарській галузі є фермерське господарство, яке має певні переваги перед іншими формами.

Основна мета заходу – сприяти одноосібникам, власникам земельних паїв та сільським жителям, які мають намір займатися аграрним бізнесом, адаптуватися до сьогодення та інтегруватися до організованого аграрного ринку шляхом створення сімейних фермерських господарств, а також ознайомити з основними аспектами взаємодії із Державним аграрним реєстром.

Під час заходу будуть висвітлені наступні теми та питання: особливості створення (реєстрації) сімейних фермерських господарств без набуття статусу юридичної особи, переваги сімейно-трудових відносин, а також окремі питання державної підтримки та соціального захисту таких суб'єктів господарювання та їх членів.

Також, під час заходу будуть висвітлені основні аспекти реєстрації та взаємодії з Державним аграрним реєстром.

Організатори: Проект Європейського Союзу «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні (IPRSA) у співпраці з Програмою «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні», що фінансується ЄС та впроваджується Світовим Банком.

Формат: Онлайн-платформа ZOOM

Коли: 22 лютого 2023 року

Час: 10.00-12.30

Учасники: власники особистих селянських господарств, власники земельних паїв, сільські жителі, які мають намір створювати та розвивати бізнес в аграрному секторі, представники місцевих управлінь агропромислового розвитку, представники місцевої влади/територіальних громад, сільськогосподарські дорадники, представники галузевих та професійних організацій та інші зацікавлені учасники.

Мова: українська

Спікери:

Річард Розвадовскі – ключовий експерт проекту ЄС IPRSA

Світлана Павленко - експерт з розвитку малих та середніх виробників сільськогосподарської продукції проекту ЄС IPRSA

Дар’я Манжура - координатор Програми «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні», що фінансується ЄС та впроваджується Світовим банком

Діана Даниленко - координатор підтримки користувачів Державного Аграрного Реєстру Програми «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні», що фінансується ЄС та впроваджується Світовим банком

Микола Литовченко - засновник сімейного фермерського господарства

Посилання на підключення буде надіслано усім зареєстрованим учасникам.

Реєстрація на захід триватиме до 12-00 21.02.2023 р.

Посилання на форму реєстрації: https://forms.gle/RifAGbfNoxVfXQ2E9

Програма заходу: https://drive.google.com/.../1IuTbTpSc5aRrGXnxSq3.../view...Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь