Пошук

«Про пробацію»

Дата: 28.02.2023 09:02
Кількість переглядів: 234

І з прийняттям Верховною Радою України Закону «Про пробацію» від 5 лютого 2015 року започатковано діяльність служби пробації в Україні. Відповідно до зазначеного нормативно-правового акту було сформовано територіальні підрозділи пробації. Одним з них є Тульчинський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області, в якому на сьогодні індивідуально-виховну роботу зі всіма категоріями суб’єктів пробації здійснює 3 працівника відділу.

Пробація – це не лише контроль над засудженим, а й соціально-виховна робота, консультації із психологом, профілактика рецидивів, сприяння у працевлаштуванні. Завданням пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої

відповідальності.

Під час постановки на облік всебічно вивчається особистість та складається індивідуальний план роботи з кожним. Персонал відділу постійно співпрацює з відповідними службами, що допомагають громадянам на обліку пробації працевлаштуватися, проводять соціально-виховні заходи, розвивають особистість, допомагають змінити їх світогляд на краще та залучають до здорового способу життя. У працівників пробації є волонтери які безкоштовно допомагають засудженим зробити перший крок до впевненого та успішного життя в соціумі.

Розвиваючи пробацію ми спільними зусиллями зробимо все, щоб покращити життя та добробут осіб, які перебувають у конфлікті з законом. Адже кожна людина має право на другий шанс. І кожна людина може повернутися до нормального життя.

 

Тульчинський районний відділ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь