Відбулася 28 сесія 8 скликання Шпиківської селищної ради

Дата: 02.05.2023 17:49
Кількість переглядів: 193

Фото без описуФото без описуФото без опису2 травня 2023 року відбулась 28 сесія Шпиківської селищної ради 8 скликання. Перед початком сесії депутат Вінницької обласної ради Ярослав ХРЕБТІЙ прозвітував про роботу гуманітарного штабу відзначив найактивніших Подяками Вінницької обласної ради, подякував депутатам, апарату селищної ради та всім жителям нашої громади за активну життєву позицію за підтримку та небайдужість у важкий час, побажав всім міцного здоров' та найшвидшої перемоги! Після чого було відкрито сесію. Депутати, запрошені та всі присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих , померлих від російської агресії та перейшли до порядку денного.

Одними з головних питань порядку денного були:

Затвердження звіту про виконання бюджету Шпиківської селищної територіальної громади за І квартал 2023 року.

Затвердження проектно-кошторисної документації “ Капітальний ремонт приміщення Шпиківської селищної ради з улаштуванням засобів безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення по вул. Ліпіна, 3 Тульчинського району Вінницької області.

Затвердження проектно-кошторисної документації “Капітальний ремонт даху приміщення Центру первинної медико-санітарної допомоги по вул. Незалежності,139 в смт Шпиків Тульчинського району Вінницької області.

Внесення змін до Стратегічної програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги Шпиківської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Внесення змін до рішення позачергової 26сесії Шпиківської селищної ради 8 скликання від 23.02.2023 року № 2432 “Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Шпиківської ТГ на 2023 рік“ зі змінами.

Виділення коштів щодо співфінансування робіт з експлуатаційного утримання та поточного дрібного ремонту доріг загального користування місцевого значення.

Всі питання порядку денного попередньо були опрацьовані постійними комісіями Шпиківської селищної ради.

Всі проекти рішення та рішення сесії ради опубліковані на офіційному сайтіФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь