З Днем Конституції, Україно!

Дата: 28.06.2023 11:29
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Шановні колеги!

Відзначаючи День Конституції, ми усвідомлюємо Основний Закон країни як основу сильної держави і гарантію національної злагоди. Конституція  визначила  найціннішими  життя  людини,  її здоров'я, честь і гідність, надала кожному громадянину свободу слова та віросповідання.

Саме за незалежність, соборність та суверенність, за вибір європейських цінностей – верховенства права, рівності людей, цінності життя і здоров‘я, честі і гідності кожного, які гарантує українська Конституція, сьогодні кращі сини і доньки нашої країни звитяжно борються на усіх фронтах. Адже захист держави є головним обов‘язком кожного громадянина, що також прописано у Конституції.

І обов’язок кожного українця – поважати Конституцію й неухильно дотримуватися її принципів. Тільки так ми зможемо забезпечити подальший розвиток України як демократичної держави, рівноправної зі світовою спільнотою.

З нагоди Дня Конституції України хочу побажати Вам єдності й сумління у дотриманні своїх конституційних прав та обов‘язків. Бо у такий непростий час це особливо важливо для досягнення спільної мети – перемоги у боротьбі за волю, незалежність та суверенітет України.

Сили нам, віри, завзяття і миру!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь