На Вінниччині не вистачає лікарів: у базі вакансій служби зайнятості понад 90 вакансій

Дата: 20.07.2023 09:46
Кількість переглядів: 98

На Вінниччині не вистачає лікарів: у базі вакансій служби зайнятості понад 90 вакансій

 

#робота_є 

На Вінниччині гостра нестача лікарів різних профілів. Станом на 19 липня 2023 року у Вінницькому обласному центрі зайнятості зареєстрована 91 вакансія для лікарів різної спеціалізації. Заробітна плата у вакансіях коливається від 6700 до 20500 грн.

Найбільше шукають терапевтів, зокрема ерго- та фізтерапевтів. Такі фахівці потрібні у Гайсинському, Жмеринському, Могилів-Подільському, Хмільницькому та Вінницькому районах.

Вже традиційно високий попит на травматологів та лікарів фізичної та реабілітаційної медицини. У базі нараховується 8 таких вакансій з заробітною платою 20 тис грн.

Сім вакансій для отоларингологів пропонують у Вінницькому, Тульчинському,  Гайсинському та Могилів-Подільському районах. 

Крім того, медичні заклади запрошують у свої команди невропатологів, кардіологів, психіатрів, рентгенологів, анестезіологів та лікарів з ультразвукової діагностики. 

 

Якщо вас зацікавили вакансії в сфері охорони здоров’я, звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу Вінницького обласного центру зайнятості. Контакти за посиланням: https://is.gd/GmtBJe 

Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця https://t.me/DCZ_Vinnytsa 

Більше вакансій у телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz та на «Єдиному порталі» https://jobportal.dcz.gov.ua/ 

 

 

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь