Відкриття відділу ЦНАП в Шпиківській громаді

Дата: 17.08.2023 14:39
Кількість переглядів: 459

 В цей непростий для нашої країни час, коли українські захисники і захисниці стоять на захисті рідної землі, ми в громадах маємо працювати як ніколи самовіддано, бути згуртованими та єдиними у спротиві ворогу.

Реформа децентралізації не припинила свого розвитку навіть в умовах повномасштабної агресії росії. Поки наші герої боронять майбутнє на фронті, ми намагаємось робити все можливе, щоби створити умови для розвитку рідної громади та добробуту мешканців.

Сьогоднішня подія - початок роботи Центру надання адміістративних послуг в Шпиківській територіальній громаді - ще один крок на шляху посилення спроможності розвитку місцевого самоврядування працювати на благо мешканців.

В нашій громаді затверджено 117 послуг, які зможуть отримати у ЦНАП мешканці 27 населених пунктів. Це - результат спільної роботи: громади, органів виконавчих влади та міжнародних партнерів.

Сучасний ЦНАП створено з коштів місцевого бюджету.

За підтримки Народного депутата України Лариси Миколаївни Білозір. Щиро дякуємо Ларисі Миколаївні за повсякчасну допомогу та дуже потрібній підтримці, завдяки Вам в нашому ЦНАПІ є сучасна кухня, холодильник, електрохвильовка, чайник також дякуємо за чудовий дитячий куточок, який ви обладналиІнституційну та методологічну підтримку у створенні належного Центру надали міжнародні партнери - шведсько-український проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні», що фінансується Урядом Швеції та працює з метою посилення спроможності місцевих органів влади надавати якісні послуги мешканцям.

Вінницькій обласній військовій адміністрації та Тульчинській районній військовій адміністрації за повсякчасну допомогу у відкритті ЦНАПУ.

На урочистому відкритті ЦНАПУ були присутні депутат Верховної Ради України Лариса Миколаївна Білозір, Голова Тульчинської Військової адміністрації Гаврилюк Олександр Анатолійович працівники ЦНАПУ, працівники Шпиківської селищної ради, депутати та члени виконавчого комітету Шпиківської селищної ради .

Дякуємо всім хто долучився до відкриття ЦНАПУ!

Бажаємо всім здоров’я та мирного неба над Українською землеюФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь