Огляд готовності закладів освіти перед початком 2023/2024 навчального року

Дата: 24.08.2023 15:52
Кількість переглядів: 213

У період з 22 по 23 серпня 2023 року було проведено традиційний щорічний об`їзд закладів освіти Шпиківської територіальної громади на предмет готовності до нового навчального 2023/2024 року та роботи в осінньо-зимовий період.

В огляді взяли участь керівництво громади, представники від відділу освіти, Держпродспоживслужби, ДСНС, поліції та ювенальної превенції. Під час об’їзду були оглянуті харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні і актові зали, приміщення і території закладів, споруди цивільного захисту. Також, перевірено стан протипожежної та електробезпеки, підготовку до осінньо – зимового опалювального періоду.

Учасники об’їзду відмітили належний рівень підготовки закладів до нового навчального року. Також за результатами огляду складено акти перевірки готовності навчальних закладів до роботи в новому навчальному році та надані відповідні доручення окремим керівникам освітніх закладів.

Велика подяка керівникам закладів освіти, педагогічним колективам, батькам, які не залишились осторонь та допомогли у підготовці закладів освіти до нового навчального рокуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь