Відбулась 32 сесія 8 скликання Шпиківської селищної ради

Дата: 03.10.2023 16:14
Кількість переглядів: 173

03.10.2023 року у Шпиківській селищній раді відбулась 32 сесії 8 скликання

На порядок денний було винесено 71 питання.

Всі питання були детально опрацьовані на комісіях

Основні питання:

Про звіти постійних комісій Шпиківської селищної ради про роботу за 2022 рік.

Про звіт директора КНП “Шпиківський ЦПМСД” Шпиківської селищної ради про роботу підприємства за 2022 рік.

Про звіт директора КП “Шпиків” про роботу підприємства за 2022рік

Про надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Шпиківської селищної територіальної громади.

Про надання згоди на передачу майна в суборенду.

Інформує:Олег МАГДАЛЮК, начальник юридичного відділу Шпиківської селищної ради.

Про затвердження в новій редакції положення Комунальної установи “Центр надання соціальних послуг” Шпиківської селищної ради.

Про внесення змін до “Програми соціального захисту населення “Турбота” Шпиківської селищної ради”

Про внесення змін до “Програми розвитку освіти Шпиківської селищної ради на 2022-2025 роки” зі змінами.

Про внесення змін до штатного розпису Печерського закладу дошкільної освіти Шпиківської селищної ради Тульчинського району Вінницької області.

Про внесення змін до штатного розпису Печерського ліцею Шпиківської селищної ради Тульчинського району Вінницької області.

Про внесення змін до штатного розпису Великовулизької гімназії Шпиківської селищної ради Тульчинського району Вінницької області.

Про внесення змін до штатного розпису Шпиківського закладу дошкільної освіти Шпиківської селищної ради Тульчинського району Вінницької області.

Про внесення змін до штатного розпису Юрківського ліцею Шпиківської селищної ради Тульчинського району Вінницької області.

Про внесення змін до штатного розпису Рахнівсько-Лісового ліцею з дошкільним відділенням, початковою школою та гімназією Шпиківської селищної ради Тульчинського району Вінницької області Шпиківської селищної ради Тульчинського району Вінницької області.

Про внесення змін до штатного розпису Торківської філії Шпиківського ліцею Шпиківської селищної ради Тульчинського району Вінницької області.

Про затвердження Програми Приведення захисних споруд цивільного захисту, протирадіаційних укриттів (ПРУ) у готовність до укриття населення на 2023-2025 роки.

Про внесення змін до “Програми підготовки територіальної оборони та підготовки населення Шпиківської селищної територіальної громади до участі у русі національного спротиву на 2022-2025 роки” зі змінами.

Про внесення змін до рішення позачергової 26 сесії Шпиківської селищної ради 8 скликання від 23.02.2023 року № 2432 “Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Шпиківської ТГ на 2023 рік”зі змінами.

Про виділення коштів щодо співфінансування виготовлення проектної документації на капітальний ремонт мосту через суходіл на км 41-541 автомобільної дороги загального користування державного значення P-36 Немирів - Могилів-Подільський.

Про внесення змін до антикризового плану реагування на випадок припинення газопостачання в опалювальному сезоні 2022-2023 років у Шпиківській селищній територіальній громаді зі змінами.

Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Шпиківської селищної територіальної громади у вигляді іншої субвенції до державного бюджету на виконання програм соціально –економічного розвитку регіонів у 2023 році".

Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Шпиківської селищної територіальної громади у вигляді іншої субвенції до бюджету Тульчинської міської територіальної громади в 2023 році .

Про внесення змін до рішення 24 сесії Шпиківської селищної ради 8 скликання від 21.12.2022 року № 2395 “Про бюджет Шпиківської селищної територіальної громади на 2023 рік” зі змінами.

Про затвердження Положення про електронні консультації та опитування в Шпиківській територіальній громаді.

Про затвердження Положення про Громадський бюджет в Шпиківській територіальній громаді.

Бажаємо всім міцного здоров’я!

Та пошвидшої перемоги!

Слава Україні!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь