Щодо надання допомоги Військово- медичному клінічному центру

Дата: 05.12.2023 15:53
Кількість переглядів: 126

На початку лютого п.р. до облагрооб’еднання «Внницька рада сільгоспвиробників звернувся начальник Вйськово-медичного клічного центру Центрального регіону Міністерства Оборони України (м. Вінниця, вул. Князів Коратовичв, 185) з проханням надати допомогу на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво нового хірургічного корпусу.

Віськово-медичний клінічний центр, з урахуванням зони вдповідальності, приймає на лікування —велику кількість військовослужбовців та надає спеціалізовану та високоспеціалізовану медичну допомогу пораненим, травмованим та хворим військовослужбовцям ЗС Украйни, а також проводить багато оперативних втручань.

У зв’язку з цим, виникла доцільність будівництва нового хірургічного корпусу, що дозволить розмістити хірургічні клініки у відповідних приміщеннях, забезпечить можливість прийому бльшої кількості поранених та травмованих.

Виготовленням проектно-кошторисної документації на будівництво нового хірургічного корпусу займається ГОВ Будвельна Компаня СТАМ (ТОВ «БК СТАМ»). На сьогоднішній день на завершальній стадії знаходяться проектні роботи, вартість яких складає 4 млн. грн. Станом на 01 грудня п.р. вони профинансовані на 2,7 млн. грн., або на 67,5 %.

Вінницька рада сільгоспвиробників висловлює велику вдячність всім аграріям, хто відгукнувся на наше прохання і проявив відповідальну громадську позицію, патріотизм та небайдужість у ці складні часи для нашої країни та надав фінансову допомогу нашим Збройним Силам України.

В той же час, значна частина аграрїв області не відреагувала на наше звернення. Для завершення виготовлення проектно-кошторисної документації необхідно ще 1,3 млн. грн.

 

Реквгити для перерахування коштів:

м. Вінниця, БО «Благодйний фонд охорони здоров’я військовослужбовців». Код 37159706

ВФ АТ КБ ПРИВАТБАНК р/рСА973052990000026007036105306

Призначення платежу: Благодійна допомога для виготовлення проектно-кошторисної документації будівництва хірургічного корпусу.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь