Обмін досвідом: «Організація надання соціальних послуг», який був проведений в рамках співпраці Вінницького регіонального офісу U-LEAD та Тульчинської міської ради.

Дата: 05.12.2023 13:38
Кількість переглядів: 121

Тульчинська громада ділилась досвідом роботи у сфері соціального захисту

Вивчали гарні практики Тульчинської міської ради під час заходу з обміну досвідом: «Організація надання соціальних послуг», який був проведений в рамках співпраці Вінницького регіонального офісу U-LEAD та Тульчинської міської ради.

Під час зустрічі ознайомились з організаційною структурою соціального захисту громади, механізмами роботи надавачів соціальних послуг, місцевими програмами соціального захисту, які діють в громаді. Окрему увагу звернули на співпрацю з міжнародними організаціями та благодійними фондами, інструментами залучення позабюджетних коштів.

В умовах воєнного стану попит на соціальні послуги зріс у кілька разів, з’явився запит на нові види соціальної підтримки. Їх отримувачами є внутрішньо переміщені особи, військовослужбовці та їх родини, мешканці громади, які через воєнний стан потрапили у складні життєві обставини, а також й інші категорії осіб.

Відвідали дві комунальних установи, через які організовують надання соціальних послуг у Тульчинській громаді - «Центр надання соціальних послуг» та «Центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю «Промінь надії».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь