Оголошення про громадське обговорення проекту рішення «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності Шпиківської селищної ради до переліку об`єктів, що підлягають приватизації»

Дата: 10.11.2023 09:25
Кількість переглядів: 42

Керуючись ст. 9 та ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV, до ч.7 ст. 11Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», наказу Фонду Державного майна України від 22.05.2018 року № 675 «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності Шпиківської селищної ради до переліку об`єктів, що підлягають приватизації», керуючись п. 30 ч.1 ст. 26, ч.5 ст.60 Закону України про місцеве самоврядування в Україні, Шпиківська селищна рада буде виносити на розгляд засідання ради проект рішення « Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності Шпиківської селищної ради до переліку об`єктів, що підлягають приватизації»

Розробником проекту вказаного рішення є  Шпиківська селищна рада що знаходиться за адресою вул. Ліпіна, 4, смт. Шпиків Тульчинського району Вінницької області 23614, тел./факс: (04335)5-11-45, тел. 5-12-05.

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу опубліковано на офіційному вебсайті Шпиківської селищної ради.

E-mail: Шпиківська селищна територіальна громада  shpukivrada@ukr.net

Зауваження та пропозицій щодо проекту рішення будуть прийматись постійною комісією Шпиківської селищної ради з питань фінансів бюджету, планування соціально – економічного розвитку, підприємництва, торгівлі (голова комісії Бромірський В.П.)  у письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення за адресою  вул. Ліпіна, 4, смт. Шпиків Тульчинського району Вінницької області 23614.    

Аналіз регуляторного впливу до проєкту рішення Шпиківської селищної ради «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності Шпиківської селищної ради до переліку об`єктів, що підлягають приватизації»   

ЕКСПЕРТНИЙ ВИСНОВОК щодо регуляторного впливу регуляторного акта - проекту рішення Шпиківської селищної ради «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності Шпиківської селищної ради до переліку об`єктів, що підлягають приватизації»   

Проект рішення Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права спільної комунальної власності Шпиківської селищної ради до переліку об`єктів, що підлягають приватизації.Фото без опису

                               

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь