Знову трагічна звістка, на війні загинув військовослужбовець ВІРНИК Андрій Михайлович

Дата: 19.06.2024 16:20
Кількість переглядів: 136

Дорога до рідного дому довжиною більше ніж півроку. Довгий та виснажливий час для родини. Багато сліз, та горя. Сьогодні ми дізнались про втрату. На щиті повертатиметься військовослужбовець, який віддав життя за Україну.

Старший солдат ВІРНИК Андрій Михайлович 12 квітня 1994 р.н. старший оператор 2 відділення взводу протитанкових ракетних комплексів роти вогневої підтримки 1 десантно- штурмового батальйону , відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, 08 листопада 2023 року в районі н.п.Мар’їнка, Покровського району Донецької області, загинув.

Андрій Михайлович прийшов у цей світ, як звичайна людина та покинув його як Герой. Загинув в розквіті сил, не доживши, не здійснивши своїх життєвих планів, не повернувшись до своєї люблячої сім’ї, яка його так чекала, не зустрівши нашої Перемоги, в ім’я якої він воював.

Шпиківська селищна рада висловлює щирі слова співчуття родині, друзям, побратимам, усім, хто знав, любив, поважав Андрія Михайловича. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Герої житимуть доки живе пам’ять про них, а пам’ятати і шанувати тих, хто віддав своє життя за Батьківщину – це наш священний обов’язок.

Вічна пам’ять Герою!

Про час та дату поховання буде повідомлено додатково.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь