у Вінницький ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання ЛДУ БЖД запрошує до вступу

Дата: 02.07.2024 09:13
Кількість переглядів: 110

Вінницький ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (далі - Ліцей)

 

Інформація вступнику

 

Ліцей є закладом спеціалізованої освіти, що забезпечує здобуття профільної середньої освіти, формування в молодого покоління високої патріотичної свідомості та служіння українському народові з метою подальшого проходження служби в органах сектору безпеки і оборони України.

На навчання до Ліцею на підставі направлення органів сектору безпеки і оборони приймаються діти військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, інших працівників органів сектору безпеки і оборони (зокрема звільнених з військової служби, служби цивільного захисту, служби в поліції), насамперед діти тих, що загинули (померли) чи зникли безвісти, стали особами з інвалідністю внаслідок поранення (контузії, травми, каліцтва) під час виконання службових обов’язків, пов’язаних із їх безпосередньою участю в здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України; що брали та беруть безпосередню участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України; учасників бойових дій органів сектору безпеки і оборони, які придатні за станом здоров’я і закінчили 9 клас закладу загальної середньої освіти в рік вступу.

Ліцеїсти забезпечуються проживанням, харчуванням, форменим одягом, медичним та матеріально-технічним забезпеченням, побутовим обслуговуванням та іншими послугами. Під час освітнього процесу в ліцеї проводяться факультативні, консультаційні та додаткові заняття освітнього характеру, культурно-мистецькі заходи, заняття в спортивних секціях, гуртках, спортивні змагання, екскурсії тощо.

Обсяг набору на навчання до Ліцею у 2024 році складає 75 осіб.

Зарахування до Ліцею для здобуття повної загальної середньої освіти здійснюється за результатами конкурсного відбору. Кандидати на зарахування до Ліцею складають вступні випробування з визначення рівня фізичної підготовленості (виконання фізичних вправ), історії України (тестування), української мови (диктант). 

 

Контактний номер Відбіркової комісії   (093) 291 66 07

 

Інформаційні матеріали додаються за активними посиланнями:

https://mvs.gov.ua/news/liceyi-mvs

https://uamvs-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/o_pilgui_mvs_gov_ua/EubHTtfEJ9dEg-bS45iF_SEBwS_7DkzC0HqHDp9zrUShoQ?e=WmZytd

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь